Golv Helsingborg

HANKAN GOLV MONTAGE

HanKan Golv Montage är din expert på golv i Helsingborg! Tack vare många års erfarenhet och omfattande kompetens inom branschens olika arbetsområden är jag det självklara valet för dig som behöver hjälp med golv. Detta oavsett vilken typ av hjälp du behöver. Jag har det som krävs för att utföra bland annat lagning och slipning av golv.

För att kunna leverera ett resultat präglat av kvalitet använder jag framgångsrika och traditionella metoder i kombination med förstklassiga produkter. Min vision är att ge samtliga kunder ett golv som både är estetiskt snyggt och som håller i det långa loppet.

Ambitionen är att alla kunder ska få ett resultat som uppfyller deras krav och förväntningar. Utöver ett kvalitativt arbete, kan du alltid räkna med en personlig och professionell service under hela arbetets gång. För mig är det en självklarhet att göra allting för att du som kund ska bli helt nöjd.

När du anlitar mig får du ett fastpris, oavsett om du väljer med eller utan ROT-avdrag. Har du några frågor? Tveka inte på att höra av dig, tillsammans kommer vi fram till en lösning utifrån dina önskemål och behov! Jag Är aktiv i stora delar av Skåne, däribland Helsingborg.

Allt inom Golv

Här på HanKan Golv Motage kan du ta del av många olika tjänster inom golv. Tjänsteutbudet består av bland annat golvläggning, golvslipning, behandling samt reparationer och lagning. Vänder du dig hit kommer du få hjälp utifrån dina önskemål och behov, jag ser alltid till att anpassa arbetet.

Oavsett vilken hjälp du är i behov av kommer jag arbeta målinriktat för att du ska bli helt nöjd. Jag finns här från start till slut och hjälper dig med alla delar, vare sig det handlar om att välja det rätta golvet eller efterbehandlingar. Möjligheterna är många, tillsammans hittar vi rätt lösning för just ditt hem. 

Varmt välkommen till HanKan Golv Montage, din expert i Helsingborg!

Golv Helsingborg
Golv Helsingborg

Kontakta oss

HanKan Golv Montage

Kapellgatan 10, 214 21 Malmö

070-724 48 84

johan.wikstrom.66@gmail.com

hankan_golv_montage

johan.wikstrom.125

Contact Us