Golv Landskrona

HANKAN GOLV MONTAGE

Varmt välkommen till HanKan Golv Montage, din expert på golv i Landskrona! Genom mångårig erfarenhet och bred kompetens inom branschens olika områden är jag det självklara valet för dig som behöver hjälp med något som berör golv, vare sig det handlar om golvslipning eller reparationer.

För att kunna presentera ett resultat präglat av kvalitet använder jag traditionella och framgångsrika metoder kombinerat med förstklassiga produkter. Företagets vision är att ge alla kunder ett golv som håller i längden samtidigt som det är estetiskt snyggt.

Min ambition är att samtliga kunder ska få ett resultat som uppfyller deras förväntningar och krav. Utöver ett kvalitativt arbete, kan du i Landskrona alltid räkna med en personlig och professionell service under hela arbetsprocessen. Det är för mig en självklarhet att genomföra arbetet med målet att du som kund ska bli nöjd.

När du anlitar mig får du ett fastpris, oavsett om du väljer med eller utan ROT-avdrag. Har du några frågor eller funderingar? Välkommen att höra av dig. Tillsammans kommer vi ta fram en lösning som passar dig! Jag arbetar i Landskrona och stora delar av Skåne.

Allt inom Golv i Landskrona

Golvläggning
Golvet är en stor och väsentlig del av varje rum. Ett estetiskt tilltalande golv kan sätta prägel på hela rummet. Letar du efter nytt golv kan jag hjälpa dig med hela processen, allt från valet av golv till själva golvläggningen. Möjligheterna är många, tillsammans hittar vi rätt lösning för just ditt hem. Golvläggning för dig i Landskrona med omnejd!

Golvslipning & behandling
Ett slitet golv behöver inte alltid bytas ut, väldigt ofta räcker det med en bra slipning för att golvet ska få ett nytt liv. Att slipa ett golv är ett hantverk. För att få en fin yta krävs stort fokus för. Genom rätt efterbehandlingar går det också att justera utseendet precis så som du önskar.

Reparation & lagning
Många golv utsätts någon gång för repor och skador. När olyckan är framme finns jag här för att reparera det skadade området, så att du inte slipper byta ut hela golvet.

Varmt välkommen till HanKan Golv Montage, din expert i Landskrona!

Golv Landskrona
Golv Landskrona

Kontakta oss

HanKan Golv Montage

Kapellgatan 10, 214 21 Malmö

070-724 48 84

johan.wikstrom.66@gmail.com

hankan_golv_montage

johan.wikstrom.125

Contact Us