Golv Lund

HANKAN GOLV MONTAGE

Välkommen till HanKan Golv Montage, din expert på golv i Lund! Med en flerårig erfarenhet och stor kompetens inom branschens olika arbetsområden är jag det självklara valet för dig som behöver hjälp med golv. Jag har vad som krävs för att utföra allt ifrån slipning av golv till golvläggning.

För att kunna presentera ett kvalitativt resultat använder jag traditionella och framgångsrika metoder i kombination med förstklassiga produkter. Min vision är att ge alla kunder ett golv som både är estetiskt snyggt och som håller i längden.

Min ambition är att alla kunder ska få ett resultat som uppfyller deras förväntningar och krav. Utöver ett kvalitetsarbete, kan du i Lund alltid räkna med en personlig och professionell service under hela processen. För mig är det en självklarhet att göra allting för att du som kund ska bli nöjd.

När du anlitar mig får du ett fastpris, oavsett om du väljer med eller utan ROT-avdrag. Har du några frågor eller funderingar? Tveka inte på att höra av dig, tillsammans kommer vi fram till den lösningen som passar dig bäst! Jag arbetar i Lund och stora delar av Skåne.

Allt inom Golv i Lund

HanKan Golv Montage är företaget för dig i Lund eller övriga Skåne som behöver hjälp med något som involverar golv. Tjänsteutbudet består av bland annat golvslipning, golvläggning och reparationer.

Golvläggning
Letar du efter nytt golv kan jag hjälpa dig med hela processen, allt från valet till själva golvläggningen. Möjligheterna är många, tillsammans hittar vi rätt lösning för just ditt hem.

Golvslipning & Behandling
Ett slitet golv behöver inte alltid bytas ut, väldigt ofta räcker det med en bra slipning för att golvet ska få ett nytt liv. Med rätt efterbehandlingar går det också att justera utseendet precis så som du önskar.

Reparationer & lagningar
När golvet skadas finns jag här för att reparera det skadade området, så att du inte slipper byta ut hela golvet.

Varmt välkommen till HanKan Golv Montage, din expert i Lund!

Golv Lund
Golv Lund

Kontakta oss

HanKan Golv Montage

Kapellgatan 10, 214 21 Malmö

070-724 48 84

johan.wikstrom.66@gmail.com

hankan_golv_montage

johan.wikstrom.125

Contact Us