Golvslipning Helsingborg

Allt inom Golv

Golvslipning & Behandling
Att slipa ett golv är ett hantverk som kräver stort fokus för att få en fin yta. Ett slitet golv behöver inte alltid bytas ut, väldigt ofta räcker det med en bra slipning för att golvet ska få ett nytt liv. Med rätt efterbehandlingar går det också att justera utseendet precis så som du önskar. Jag hjälper dig i närheten av Helsingborg med golvslipning och efterbehandlingar.

När det kommer till golvslipning så är det ett arbete som går att utföra på de flesta trägolv. Att slipa golvet istället för att köpa nytt golv är i regel också vänligare för såväl plånboken som miljön. Jag anpassar naturligtvis golvslipningen och eventuell efterbehandling utifrån ditt golv och dess behov.

Golvläggning
Utöver golvslipning så arbetar jag även med golvläggning. Behöver du hjälp med att hitta rätt golv för ditt rum, så hjälper jag dig i närheten av Helsingborg med den processen också.

Reparationer
Skulle ditt golv råka ut för några repor eller skador, så kan jag hjälpa dig i Helsingborg med reparationen istället för att du ska behöva byta ut hela golvet.

Varmt välkommen till HanKan Golv Montage, din expert på golvslipning i Helsingborg!

HANKAN GOLV MONTAGE – Golvslipning i Helsingborg med omnejd

Varmt välkommen till HanKan Golv Montage, din expert på golvslipning i Helsingborg! Med en mångårig erfarenhet och stor kompetens inom branschens olika arbetsområden är jag det självklara valet för dig som behöver hjälp med golv. Jag har vad som krävs för att utföra allt ifrån lagningar och behandlingar till professionella golvslipningar.

För att kunna presentera ett resultat präglat av kvalitet använder jag vid golvslipning traditionella och framgångsrika metoder i kombination med förstklassiga produkter. Min vision är att ge alla kunder ett golv som både är estetiskt snyggt och som håller i längden.

Min ambition är att alla kunder ska få ett resultat som uppfyller deras förväntningar och krav. Utöver ett kvalitetsarbete, kan du alltid räkna med en personlig och professionell service under hela processen. För mig är det en självklarhet att göra allting för att du som kund ska bli nöjd.

När du anlitar mig får du ett fastpris, oavsett om du väljer med eller utan ROT-avdrag. Har du några frågor eller funderingar? Tveka inte på att höra av dig, tillsammans kommer vi fram till den lösningen som passar dig bäst! Jag utför golvslipning och golvläggning åt privatpersoner samt företag i Helsingborg och stora delar av Skåne.

Golvslipning Helsingborg
Golvslipning Helsingborg

Kontakta oss

HanKan Golv Montage

Kapellgatan 10, 214 21 Malmö

070-724 48 84

johan.wikstrom.66@gmail.com

hankan_golv_montage

johan.wikstrom.125

Contact Us